Η δημιουργία του καταλόγου με τα βασικά στοιχεία των σύγχρονων Ελλήνων οργανοποιών είναι ένα απαραίτητο πρώτο βήμα. Τουλάχιστον θα πρέπει να γνωρίζουμε Όνομα, Διεύθυνση, Τηλέφωνα και τι όργανα φτιάχνει ο καθένας.

Οι πρώτες εκδόσεις του καταλόγου των σύγχρονων οργανοποιών έχουν δημοσιευτεί στο Ρεμπέτικο Φόρουμ. Η τελευταία έκδοση που δημοσιεύτηκε εκεί ήταν η έκδοση 3.0 και μπορείτε να την κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο . http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=17656

Πρόκειται για ένα αρχείο EXCEL σε συμπιεσμένη μορφή ZIP. Στο αρχείο περιλαμβάνονται όλοι οι σύγχρονοι Έλληνες οργανοποιοί που μπόρεσα να εντοπίσω (ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, web sites κτλ) . Σε μερικούς από αυτούς τα στοιχεία είναι ελλειπή (π.χ. μόνο το όνομά τους), παρόλα αυτά θεώρησα σκόπιμο να δημοσιεύσω ότι στοιχεία είχα με στόχο να τα συμπληρώσω σταδιακά.

Ήδη ετοιμάζεται η έκδοση 4.0 που θα αναρτηθεί εδώ τις επόμενες ημέρες και θα περιλαμβάνει επιπλέον οργανοποιούς χορδόφωνων οργάνων από όλη την Ελλάδα και επίσης θα έχουν συμπληρωθεί και διορθωθεί πολλά από τα στοιχεία της έκδοσης 3.0.

Advertisements